WELKOM BIJ MOOI ZO HOME & LIVING. WIJ ZIJN GEOPEND VAN DINSDAG T/M ZATERDAG VAN 10.00-17.00 UUR .

LB120ansMaison Berger aanbiedingen

Zolang de voorraad strekt

 

 

 

mb sep2021

 
 

Geur van de maand

Under the Olive Tree Parfum

Het Lampe Berger huisparfum Under The Olive Tree is een tijdloze geur met veel houttonen en bevat het exclusieve ingrediënten. Het huisparfum is subtiel leerachtig, licht mysterieus en opbeurend. Het is een verleidelijke geur die opent naar een houtachtige bloemengeur die gepaard gaat met mirre. Het hart van de geur is leer, terwijl de basis zoet is met een vleugje vanille en patchoeli. Het is verslavende creatie.

Iedere huisparfum van Lampe Berger is opgebouwd uit drie delen. Deze drie delen, de topnoot, de middennoot en de basisnoot geven de noten aan die je ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd.

Topnoot: Jasmijn

Middennoot: Oud leer, ceder en olijven

Basisnoot: Vanille en patchoeli

1 liter van €28,00 voor €21,00

Let op! De Lampe Berger parfum is alleen geschikt voor een Lampe Berger Brander.

Geur van de maand!

 

 

senso collectie

Lampe Berger huisparfums

Heb je nog een andere geur in je Lampe Berger brander zitten? Wil je een andere Lampe Berger huisparfum proberen? Ons advies is dan om niet te vergeten het Lampe Berger systeem te reinigen. Gebruik hier de neutrale huisparfum van Lampe Berger voor. 
Wij raden aan om eerst de brander leeg te maken, dit kan door het opbranden van de huidige huisparfum of indien mogelijk deze terug te gieten in de fles. Gebruik het trechtertje om de brander met de neutrale vloeistof te vullen. Eenmaal gevuld, stop de lont met de steen weer in de brander. Gebruik de brander zoals je gewend bent. Steek de brander aan en laat de vlam 2 minuten branden, waarna deze uitgeblazen kan worden. Laat vervolgens de Lampe Berger 20 tot 30 minuten branden. Hier reinig je de steen en de lont mee, waardoor alle geur van de vorige huisparfum verdwijnt. Waarna de Lampe Berger met een nieuwe huisparfum gebruikt kan worden.

 

 lolitaparf

 

 

Nare luchtjes in huis zijn verleden tijd dankzij de katalytische branders van Lampe Berger! De branders hebben een unieke technologie die nare luchtje weghaalt en een heerlijk parfum daarvoor in de plaats verspreid. Zo ruik je dus niet meerdere geuren door elkaar, maar ruikt het heerlijk fris in huis! De branders zijn geschikt voor elke ruimte: de woonkamer, kantoor, keuken, slaapkamer, badkamer, gang, etc. Bepaal zelf de sfeer in huis door te kiezen uit één van de vele parfums van Lampe Berger!

Lampe Berger Gebruikstips 

 

Ga verder

 

We’ll be back in 05 h. 41 m.

OPENINGSTIJDEN :

 

MAANDAG  GESLOTEN
DINSDAG 10:00 - 17:00 uur
WOENSDAG 10:00 - 17:00 uur
DONDERDAG 10:00 - 17:00 uur
VRIJDAG
10:00 - 17:00 uur
ZATERDAG 10:00 - 17:00 uur
ZONDAG GESLOTEN

facebook logo

Onze merken

Monthly Must Have

mmh sept2021

Maandaanbieding

mb sep2021