MOOI ZO

Home & Living

I.v.m. het Corona virus hebben wij voor uw en onze veiligheid helaas moeten besluiten onze openingstijden voorlopig aan te passen. We zijn vanaf dinsdag 7 april geopend op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag van 1300 tot 1500 uur. Volg ons op facebook voor het laatste nieuws...

LB120ansMaison Berger aanbiedingen

Zolang de voorraad strekt

 

 

 

eternal

 
 

Geur van de maand

De huisparfum matched met de MATALI CASSET collectie. Het is ongecompliceerd en puur met noten van patchouli,salie en eucalyptus. De salie werd in augustus geoogst in Frankrijk en geeft het huisparfum diepte. De Indonesische patchouli werd op een eerlijke wijze verkregen van het eiland Sulawesi.

1 liter van €27,00 voor €21,00

Let op! De Lampe Berger parfum is alleen geschikt voor een Lampe Berger Brander.

Geur van de maand!

Lampe Berger huisparfums

Heb je nog een andere geur in je Lampe Berger brander zitten? Wil je een andere Lampe Berger huisparfum proberen? Ons advies is dan om niet te vergeten het Lampe Berger systeem te reinigen. Gebruik hier de neutrale huisparfum van Lampe Berger voor. 
Wij raden aan om eerst de brander leeg te maken, dit kan door het opbranden van de huidige huisparfum of indien mogelijk deze terug te gieten in de fles. Gebruik het trechtertje om de brander met de neutrale vloeistof te vullen. Eenmaal gevuld, stop de lont met de steen weer in de brander. Gebruik de brander zoals je gewend bent. Steek de brander aan en laat de vlam 2 minuten branden, waarna deze uitgeblazen kan worden. Laat vervolgens de Lampe Berger 20 tot 30 minuten branden. Hier reinig je de steen en de lont mee, waardoor alle geur van de vorige huisparfum verdwijnt. Waarna de Lampe Berger met een nieuwe huisparfum gebruikt kan worden.

 

 lolitaparf

 

 

Nare luchtjes in huis zijn verleden tijd dankzij de katalytische branders van Lampe Berger! De branders hebben een unieke technologie die nare luchtje weghaalt en een heerlijk parfum daarvoor in de plaats verspreid. Zo ruik je dus niet meerdere geuren door elkaar, maar ruikt het heerlijk fris in huis! De branders zijn geschikt voor elke ruimte: de woonkamer, kantoor, keuken, slaapkamer, badkamer, gang, etc. Bepaal zelf de sfeer in huis door te kiezen uit één van de vele parfums van Lampe Berger!

Lampe Berger Gebruikstips 

 

Ga verder

 

aangepasteopening

 

DINSDAG- EN VRIJDAGMIDDAG GEOPEND

Vanaf 07 april zijn wij geopend op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 15.00 uur.
Op deze manier stellen wij u in de gelegenheid om o.a. gebruik te kunnen maken van onze acties , denk hierbij aan ons Lampe Berger spaarsysteem/ maandaanbieding, Musthave Riverdale enz.
Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM , dus 1,5 meter afstand en maximaal 2 personen tegelijk in de winkel .
Tot ziens in onze winkel👍

facebook logo

Onze merken

Monthly Must Have

MMH apr2020

 

CEWE FOTOSERVICE